Nie jesteś zalogowany.
Bazując na ilości twoich postów, jesteś "srebrny"? ![]()
Nie wszysko zloto co sie swieci.
zoomboy nie narzekaj " nowy " wprowadzil " nowa krew " na forum. Badz co bodz jest ciekawa dyskusja zmuszajaca do myslenia.
ps troche zle to ujalem z ta ' nowa krwia " ![]()
Królu, witam na forum .
Bądź częstym gościem. Pisz, dyskutuj, bądź aktywny.
Yoski, witam na forum.
Look761, ciesze się, ze wróciłeś cały i zdrowy.
Opisz gdzie byleś i czy doświadczyłeś jakichś trzęsień ziemi?
Look761, zapraszamy do dyskusji. Jestes pewnie swiezy i wypoczety jak poranek karaibski. W unii mozna juz pobierac petycje do dyrekcji. Potrzebuja ponoc nowej i skutecznej energii. Zapraszaja do oddzialow, gdzie poddadza ciebie kryteriom i byc moze bedziesz ok. Czy nie chcialbys sprobowac? Poki co, jak udaly sie wakacje? Gdzie byles? Welcome back.
Tak wrocilem jestem swiezy ale nie wypoczety za duzo Tequili.Bylo nas 8 osob to bylo z kim rozrabiac.Bylismy w Punta Cana w resorcie Gran Bahia Principe.Mysle ze jeden z najlepszych na Dominikanie.Trzesien nie odczuwalismy dowiedzielismy sie o nich z telewizji.Nikt tam z miejscowych nawet nie wspomnial o nich.Dzisiaj po otrzymaniu poczty dowiedzialem sie o wyborach do uni i jestem zaskoczony ze do tej chwili nie ma konkurentow do Rady Dyrektorow.Ale jest jeszcze czas to moze sie pojawia.Pozycja ta mnie nie ciekawi JCP tam nie placa a ja lubie zielone Ha Ha
Cześć Look, rzeczywiście pozycja dyrektorów jest niepłatna.
Zastanawia mnie jednakże fakt, ze żaden z nich nie chce dobrowolnie "popuścić". Trzeba ich separować niemalże chirurgicznie ![]()
moze sprowadzimy Sherlock,a Holmsa i wyjsni sprawe przyrosniecia tylkow do stolkow dyrektorskich!
Gosia, witam na forum.
Bądź częstym gościem. Pisz, dyskutuj, bądź aktywna.
Gosia czuj się jak w domu ![]()
Witam.
Curra, witam na forum.
Bądź częstym gościem. Pisz, dyskutuj, bądź aktywna.
Curra, jak to zwykle bywa na forum dyskusyjnym, czekamy na Twoje opinie.
Witam i zapraszam do dyskusji, no barriers held, albo coś w tym sensie.
Przybywa forumowiczow, ale tych co milcza. Moze sie oswajaja....Curra, Gosia, Yoski, Maly niebieski, Polonus, Stankucz, leo.oslo, handitto, Mrowka, marian z pacanowa, anias54, Marysiap16, Budzisz89 . Moze zdecydujecie sie cos napisac?
Marian z Pacanowa jest mi znay osobiscie ![]()
Mieszka w Polsce i za cholery nie moze zrozumiec o czym my tu debatujemy.
Nikola, witam na forum.
Bądź częstym gościem. Pisz, dyskutuj, niekoniecznie o antenach tv, bądź aktywna.
Witam na forum, Sultanek.
Manchester, witam na forum.
Tradycyjnie, zapraszam do dyskusji.
JennaHumphrey, witam na forum.
Bądź częstym gościem. Pisz, dyskutuj, niekoniecznie o antenach tv, bądź aktywna.
Witam na Forum Detroit, maja1.
Tradycyjnie, zapraszam do dyskusji.
Maja1 została zbanowana za używanie adresów mejlowych do werbowania członków do innego forum.
Sama informacja o innym forum jest mile widziana i powinna była być zamieszczona w odpowiednim wątku.
Metoda wybrana przez maje1 jest nieakceptowana.
Zegnam.
Witam na Forum Detroit, Walerian.
Tak jak większość użytkowników tego forum z niecierpliwością czekamy na twoje rysunki w TP.
Jeśli masz jakieś "nadwyżki", to forum jest doskonala witryna.
Bądź częstym gościem. Pisz, dyskutuj.
Nawet rysuj!
Witam na Forum Detroit, Janek.
Piotr66, witam na Forum Detroit.
Detroit Ghetto, witam na Forum Detroit.