Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio zarejestrowany: małyniebieski September 23, 2009 12:24AM
Użytkownicy online: 2
Goście online: 4
Online:
TelewizjaDetroit,
zoomboy
Ostatnio zarejestrowany: małyniebieski September 23, 2009 10:08PM
Użytkownicy online: 4
Goście online: 10
Online:
ak,
JCP,
Matka Teresa,
zoomboy
zoomboy nie patrz na gosci online , tylko na ludzi co pisza aktywnie na forum . Czy kiedys nie bylo ich wiecej ( wliczajac te same ip) ? Tak jeszcze dla wyjasnienia nie mam zamiaru rezygnowac z udzielania sie na dwoch forach internetowych .
Ostatnio zarejestrowany: małyniebieski September 24, 2009 7:38 PM
Goście online: 2
Online:
ak,
Matka Teresa,
TelewizjaDetroit,
zoomboy
madmax napisał:
zoomboy nie patrz na gosci online , tylko na ludzi co pisza aktywnie na forum . Czy kiedys nie bylo ich wiecej ( wliczajac te same ip) ? Tak jeszcze dla wyjasnienia nie mam zamiaru rezygnowac z udzielania sie na dwoch forach internetowych .
Max, patrze na to co lubię. ![]()
Ilość gosci jest fantastycznym wskaźnikiem popularności tego forum. Przypomnę, że jest to JEDNE NIEZALEŻNE FORUM DYSKUSYJNE.
Jest popularne do tego stopnia, ze co chwila widzę uczestników z forum tęczowego przekradających się cichcem pod ścianami. Tak, kiedyś było ich trochę więcej, wiekszosc sissies. Nie mogli wytrzymać ciepła, wiec wybiegli z kuchni. Czyż nie tak?
Ciesze się, ze nie rezygnujesz; tu ci trochę "dołożą", a tam zaraz cie przyhołubią, pociesza. Jakie to niewdzięczniki awanturne po Forum Detroit grasują.
Widze, ze Jerzy Szelazek wycofal swoje piekne zdjecia z "tamtego" forum. Dlaczego?
Chyba najwiecej osob bylo w jednym czasie wczoraj-10 gosci! Wow! Hot topic. Duzo kibicow.
Tak, szkoda. Lubiłem oglądać jego zdjęcia.
Tamtejszy joker zaczął publikować cienkie teksty i w****l Szelążka do żywego. Post zostały już poprawiony, przeprosiny opublikowane, ale myślę, ze to musztarda po obiedzie. Zawsze radziłem, pomyśl zanim napiszesz. Nie chcą słuchać, taka uparta młodzież mamy.
Nasze forum jest debeściak! 
Tez tak mysle!
Ostatnio zarejestrowany: małyniebieski Saturday, September 26 209 9:48 AM
Online:
ak,
karenka,
madmax,
zoomboy
Wygląda, ze wszyscy łakną prawdy, której za diabla nie mogą znaleźć na antenie.
Jak glowa kiepsa to z Witebska:cool:
Użytkownicy online: 2
Goście online: 1
Online: madmax, zoomboy
A myslalem ,ze sie spotkamy przy swojskiej kielbasie podczas dzisiejszego pikniku
Ja sie wybieram.
Jak tam wczorajsze panem et circenses. Słyszałem, ze za panis trzeba było płacić ![]()
Jak wypadły igrzyska?
Słyszałem, ze piknik był strzeżony przez wartowników? Wierchuszka boi się warchołów?
Wpadlam tam okolo 19 tej. Bylo tak:
Ms. Dul, kilku(musze tu dodac-nieokrzesanych) panow z dyrekcji, Rozalski, pracownicy unii, panienki w "jadlodajni", kilka wartownikow, zespol, a pozostalych (czyli czlonkow) bardzo niewielu. Pewnie Cz.P. zaprezentuje szeroka game zdjec, to poogladasz. Chyba impreza nie byla zbyt szeroko rozreklamowana, skoro taka mala frekwencja. Cale towarzystwo wzajemnej adoracji przyjelo taka sama zasade. Udaje, ze nas nie zna. Moze im sie wydaje, ze nam zalezy na tej znajomosci(sic)....i probuja nas "ukarac" swoja ignorancja. Wydawaloby sie, ze rola organizatora imprezy nie polega tylko na postawieniu namiotow, muzyki, stojkowych i zwolaniu personelu. Trzeba do ludzi wyjsc, wywolac ta wspaniala atmosfere jednosci i przynaleznosci do wielkiej rodziny. A tu nic. Moze w przyszlym roku bedzie ciekawiej. Podobal mi sie John rozdajacy lody. Cool.
Ostatnio zarejestrowany: Komitet Czlonkow PACFCU October 08, 2009 10:49 PM
Użytkownicy online: 5
Goście online: 1
Online:
Fesia,
Łukasz Witkowski,
madmax,
TelewizjaDetroit,
zoomboy
Komitet Czlonkow PACFCU ? Tez mam konto w Unii . Czyli wynika ,ze mam dwa konta na forum ? Double Standard ?
Od kiedy tzw "double standard"tak cie mierzi? ![]()
A z kim dublują to konto?
22:57
uzytkownicy:6
goscie:1
online: Agend09, ak, JCP, Lukasz Witkowski, madmax, zoomboy
mam konto w unii jestem czlonkiem ?
coraz wiecej gosci
Zeby jeszcze tylko drukowali . Dziwna sytuacja , niektorzy goscie czytaja pewne watki bardzo wybiorczo a zaraz potem sa tzw "expertami ". Czasami trzeba przesledzic wiele tematow , aby zrozumiec pewne zarty lub aluzje a w wielu przypadkach prowokacje do dyskusji ( To chyba sie dotyczy najbardziej do postow Zoomboya )
Wszyscy użytkownicy: 207
Wszystkie wątki: 1279
Wszystkie posty: 12811
Informacje o użytkowniku
Ostatnio zarejestrowany: curra
Użytkownicy online: 3
Online:
JCP,
sebeczek,
zoomboy
Dane z 02/04/2010 1:45 PM