Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Piszę w sprawie oglądania polskich stacji telewizyjnych poza granicami kraju.
Wyjezdzam na jakis czas i potrzebuję dostępu do polskiej TV a ze względu na przemieszczanie się nie mogę kupić satelity czy tym podobnych. Znalazłam na innych forum posty o www.lovepol.com na której ponoć można oglądać polską telewizję przez internet- nie mogę natomiast sprawdzić jak todziała, bo program nie puszcza sygnalu do Polski, a ja fizycznie jestem jeszcze w Polsce. Czy ktoś może miał z tym stycznosc i moze sie wypowiedziec o jakosci dzwieku, obrazu?
Na stronie jest program WebTV na okres probny, 3 dni za darmo (potem trzeba placic za PIN). Sprawdzilam go Kaspersky'm i jest czysty. Tv mi się nie pokazuje z powodów podanych wyżej. Jeśli ktos bylby na tyle chetny do sprawdzenia za mnie, bylabym naprawdę wdzieczna....
Dzieki z gory
Niki
jakie programy cie interesuja ? Mozesz miec ipla za darmo polsat2 lub tv polonie za $6.95 za miesiac
A może www.telewizjadetroit.com ?
Poszukuje programow typu TVP1/2, TVN. Mam kilka zadan i potrzebuje dostepu na ten czas. Odpadaja natomiast rozwiazania typu satelita/dekoder, zreszta w USA i tak nic by nie dalo sie odbierac z Europy, dobrze rozumiem?...
Ipla ma tylko kilka programow Polsatu na krzyz, to nie telewizja.
nikola napisał:
Poszukuje programow typu TVP1/2, TVN. Mam kilka zadan i potrzebuje dostepu na ten czas. Odpadaja natomiast rozwiazania typu satelita/dekoder, zreszta w USA i tak nic by nie dalo sie odbierac z Europy, dobrze rozumiem?...
Ipla ma tylko kilka programow Polsatu na krzyz, to nie telewizja.
Lovepol dziala. Korzystaj smialo.
Nikola , dziala i to dosyc dobrze . Ma siedem kanalow , TVN TVP1 TVP2 , tvn 24 tv polonia, canal plus sport i canal lpus movie. Dzwiek i obraz bez zastrzezen mam najszybsza opcje internetu wiec jak narazie nic nie tnie . W playerze jest takze opcja nagrywania. Jak narazie bez zastrzezen
sorry 8 kanalow jeszcze canal +
Hmm to byloby super. Nie wiem natomiast jaki bede miec internet dostepny, ale mysle, ze nie powinno byc zle.
Wielkie dzieki za sprawdzenie i opinie ![]()
jak znajdzesz cos innego to zamiesc na forum . chetnie skorzystamy
Cos innego - to znaczy? Inny serwis z polska telewizja? A jest w ogole cokolwiek innego?...
Nikola, był kiedyś tutaj pewien użytkownik który TEŻ reklamował pewne produkty. Była to polska TV przez SlingBox'a.
Nie wiem, dlaczego rozglądacie się po jakichś rubieżach, slingboxach i tego tam.
Solution is right at your door - www.telewizjadetroit.com - just click and enjoy!
Łukasz Witkowski napisał:
Nikola, był kiedyś tutaj pewien użytkownik który TEŻ reklamował pewne produkty. Była to polska TV przez SlingBox'a.
Cóż to jest ten Slingbox? Przyznam, ze kojazy mi sie z jakimis fetyszami a nie z telewizja.
Telewizje Detroit sprawdzialam, ale to jest lokalna telewizja, nie nadaje polskich kanalow.
tu masz link do dyskusji http://forumdetroit.com/viewtopic.php?id=1348
Polecam rowniez http://www.imb-plus.tv/
tvn24 live, a reszta 6 godz delay lub jaka twoja strefa czasu (mozna sobie ustawic): tvn24, tvp1, tvp2, tvp sport, tvp kultura, tvn, planete, ale kino, tv puls, tvn 7
TV 1 month $5.99 USD
TV + Sports 1 month $9.99 USD
chociaz ze zaplacilam tylko za sama TV bez sportu a mam kanal TVP sport (moja mama tez)
jaka jest jakosc ?
Kto ma na to czas?
Włączyłem na chwile i zacząłem oglądać film z Nicholsonem po polsku. Zgroza!
madmax - jakosc ok - zadne HD lub cos w tym stylu, ale o wiele taniej niz satelite w domu zakladac
maja preview na ich stronie
zoomboy - w weekend lecial "Poznaj mojego tate" czyli "Meet the parents" po polsku
nie moge sie przyzwyczaic do polskiego tlumaczenia
nie moglem sie oprzec
widzialam to wczesnie hahaha nadal mnie to rozsmiesza, ale kurcze - cala prawda - bo tak jest ![]()
nikola napisał:
Cóż to jest ten Slingbox? Przyznam, ze kojazy mi sie z jakimis fetyszami a nie z telewizja.
Fetyszami... Większej głupoty nie słyszałem.
Gdzie się podziali panowie, którzy w temacie o Slingboxie pisali:
Łukasz Witkowski napisał:
Scam.
zoomboy napisał:
Skiem !
A to niby co to jest? Wpiszcie sobie w Google nikola + lovepol, ciekawe co wyskoczy.
Oczy z orbit?
wyskoczy ,ze Nikola zapytala na paru forum do same pytanie , czekajac na odpowiedz . Niektorzy tu w Detroit na tym programie zarobili sobie co nie co .
Strony: 1